Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef 4 – Έξαλλος ο Γιώργος: «Η μεγαλύτερη ξεφτίλα!»

Έξαλλος εμφανίστηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 4 ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Ο παίκτης κατηγόρησε τους Δημήτρη, Μαρία, Κατερίνα και Ντέμη ότι ενώ οι Κώστας και Ηλίας βρίσκονταν στη δοκιμασία αποχώρησης, εκείνοι από τον εξώστη στοιχημάτιζαν για το ποιος θα βγει νικητής της δοκιμασίας. Μάλιστα, έδειξε και στην κάμερα του Masterchef το χαρτί στο οποίο έγραφαν τα στοιχήματά τους.

Μάλιστα, δε δίστασε να δείξει και το εν λόγω χαρτί μπροστά στην κάμερα!

«Τα σημερινά μόνο γελοιότητες μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Και αυτά που γίνονταν στον εξώστη, και αυτά που γίνονταν από πίσω. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να κάθεσαι πίσω, όταν φαίνεσαι στεναχωρημένος όταν κάποιος είναι κάτω, στον τάκο, και να παίζεις στοιχήματα στα παρασκήνια για το ποιος θα νικήσει, ο Ηλίας ή ο Κώστας. Αυτά εδώ είμαστε, ξεφτίλες είμαστε. Αυτό είναι το χαρτάκι που έγραφαν ο Μπέλλος, η Μαρία, η Κατερίνα, η Ντέμη και κάποια άλλα παιδιά μέσα και στοιχημάτιζαν για το ποιος θα γυρίσει πίσω στο σπίτι. Και είχαν και το θράσος να μου πουν να στοιχηματίσω. Με αυτό το χαρτί θα χαρακτηρίσω τον καλό, τον κακό και τον χειρότερο και όχι μαγειρικά αλλά στην ψυχή. Βλέπουμε τον καλό που είναι ο Μπέλλος, την κακή που είναι η Κατερίνα και τη χειρότερη που είναι η Ντέμη στη συγκεκριμένη περίπτωση που τη μία κλαίει πάνω στον εξώστη και την άλλη πάει και παίζει στοιχήματα πίσω στα παρασκήνια», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

«Τουλάχιστον θα συνεχίσει ο Ηλίας για μένα και ελπίζω να το πάρει, διότι τα υπόλοιπα παιδιά από επάνω έπαιζαν στοίχημα για το ποιος από τους δυο μας θα νικήσει. Αυτοί είναι οι υπόλοιποι, είναι σε ένα Κολοσσαίο και κοιτάνε ποιος θα κερδίσει, θέλουν απλά αίμα», σχολίασε ο Κώστας.

Δείτε το βίντεο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει