Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef 4: Τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι μαγειρικής

Άκρως απαιτητική ήταν η χθεσινή δοκιμασία στο ριάλιτι μαγειρικής  αφού  οι παίκτες κλήθηκαν να λειτουργήσουν ένα κορυφαίο εστιατόριο ala cart  υπό επαγγελματικές συνθήκες.

Μάλιστα, η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν οι παίκτες ενημερώθηκαν για ποιους θα έπρεπε να μαγειρέψουν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τους προετοίμασε λίγο πριν τη δοκιμασία λέγοντάς τους ότι, «Θα μαγειρέψετε για να κερδίσετε την προτίμηση, την εκτίμηση και την θετική ψήφο 25 συναδέλφων που εκτιμάμε ιδιαίτερα, την αφρόκρεμα της ελληνικής γαστρονομίας, από την Αθήνα αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, παρακαλώ πολύ να περάσουν οι αγαπημένοι μας συνάδελφοι».

Από τους παίκτες ζητήθηκε να ετοιμάσουν μία σούπα, σαλάτα ή ορεκτικό, ριζότο ή γεμιστό ζυμαρικό, ψάρι ή κρέας και ένα γλυκό, το οποίο θα είναι ή σοκολάτα ή ένα παραδοσιακό γλυκό με ελεύθερη επιλογή.

Μάλιστα οι τρεις κριτές τους τόνισαν πως δεν μπορεί να αλλαχθεί τίποτα στο μενού τους μετά την επικύρωση του, γιατί θα τυπωθεί και θα δοθεί στους καλεσμένους τους.

Τι θα δούμε απόψε; Μπλε ή κόκκινοι;

MasterChef 4 spoiler 5/3

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More