Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάνος Ιωαννίδης: Τι αποκάλυψε για την υγεία του και πότε επιστρέφει στο MasterChef

Εκτός MasterChef θα μείνει για προληπτικούς λόγους ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Zappit, ο διακεκριμένος σεφ ένιωσε αδιαθεσία στο σημερινό γύρισμα με τους ανθρώπους της παραγωγής να του συστήνουν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Καθώς η παραγωγή του MasterChef λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού, για προληπτικούς λόγους κρίθηκε αναγκαίο να ζητηθεί από τον Πάνο Ιωαννίδη να λείψει μερικές ημέρες μέχρις ότου γίνει καλά.

Το πρωί της Δευτέρας ο Πάνος Ιωαννίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «στη φωλιά των κουκου» μίλησε για το πρόβλημα υγείας και για το πότε θα επιστρέψει στα γυρίσματα του MasterChef.

«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό. Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει