Ενημέρωση με ένα κλικ

Κρούσματα κορoνοϊού και στο Big Brother

Τουλάχιστον ένα κρούσμα κορωνοϊού έχει επιβεβαιωθεί στην παραγωγή του «Big Brother», σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, από εκεί ξεκίνησαν όλα και οδηγήθηκαν σε τεστ και οι εμπλεκόμενοι με το J2US, καθώς βρέθηκε θετικός ένας τεχνικός που εργάζεται και στις δύο παραγωγές.

Έτσι, εξετάστηκαν και όσοι συμμετέχουν στο μουσικό σόου του OPEN, όπου βρέθηκε θετικό κρούσμα γι’ αυτό και αναβλήθηκε το LIVE του Σαββάτου.

«Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει, πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μια παραγωγή, όπως στο J2US, μπορεί να δουλεύουν το πρωί στον ΣΚΑΪ, μετά σε άλλη παραγωγή του Open, μετά στον ΑΝΤ1… Κυρίως οι τεχνικοί, δουλεύουν σε πολλές παραγωγές. Ενημερώθηκα πως ένας τεχνικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή, όχι δική μας, έχει βγει θετικός», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Να το πούμε, είναι επίσημο, είναι στο Big Brother. Μάλιστα, δεν είναι ένα το κρούσμα εκεί, φημολογείται ότι είναι περισσότερα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αναμένονται οι ανακοινώσεις, ώστε να ενημερωθεί και το τηλεοπτικό κοινό τι ακριβώς συμβαίνει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More