Ενημέρωση με ένα κλικ
Άρθρα στην Κατηγορία Οικονομία

Οικονομία

Τέλος η ενισχυμένη εποπτεία: Έρχεται επιστροφή στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

«Ένας μεγάλος εθνικός στόχος επετεύχθη: Η Ελλάδα επιστρέφει, μετά από 12 χρόνια, στην ευρωπαϊκή κανονικότητα», σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.
Διαβάστε περισσότερα...

Fuel Pass 2: Ανοιχτή η πλατφόρμα – Τα ποσά που θα πιστωθούν

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ είναι η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2, ενώ οι αιτήσεις έχουν λάβει προθεσμία υποβολής έως την 1η Σεπτεμβρίου. Οι δικαιούχοι του επιδόματος βενζίνης θα λάβουν το ποσό που τους αναλογεί εντός τριών ημερών και θα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
Διαβάστε περισσότερα...

Λογαριασμοί ρεύματος: Οι νέοι τιμοκατάλογοι που ισχύουν από σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναπροσαρμογές της τελευταίας στιγμής στα τιμολόγια ρεύματος που ισχύουν από σήμερα για όλο τον Αύγουστο έφερε η ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία τέθηκε πλαφόν στις πάγιες χρεώσεις ύψους 5 ευρώ το μήνα και παράλληλα απαγορεύτηκε η έμμεση εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής.
Διαβάστε περισσότερα...

Fuel Pass 2: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Ανοίγει τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου, η πλατφόρμα Fuel Pass 2 και όπως και την προηγούμενη φορά, οι αιτήσεις θα γίνονται προοδευτικά με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ, ενώ η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή μέχρι και τις 29 Αυγούστου, με βάση τον τρέχοντα σχεδιασμό. Σύμφωνα με το ΦΕΚ, που δημοσιεύτηκε χτες, κάθε φυσικό πρόσωπο συμπεριλαμβανομένων και…
Διαβάστε περισσότερα...