Ενημέρωση με ένα κλικ

Το Καλημέρα Ελλάδα χτυπήθηκε από τον κορονοϊό!

Αίσθηση προκάλεσε όσα αποκάλυψε στην πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ειδικότερα, ο γνωστός και καταξιωμένος παρουσιαστής αποκάλυψε όσα βίωσαν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο του  lockdown.

Ο παρουσιαστής σημείωσε ότι ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορονοϊό.

Με αυτή του δήλωση, ουσιαστικά εξήγησε ότι ήταν η αιτία που αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας», τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Χριστούλιας, μιλώντας για όσα βίωσε την περίοδο της καραντίνας: «Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει» εξομολογήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More