Ενημέρωση με ένα κλικ

Φαίη Μαυραγάνη: Σε ποιο κανάλι μετακομίζει και ποιος θα είναι ο νέος τίτλος της εκπομπής της

Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη.

Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα.

Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την τηλεοπτική της πορεία στο Open χθες, αποχαιρετώντας το κοινό και δίνοντας ραντεβού για Σεπτέμβριο από άλλη τηλεοπτική στέγη.
«Ένας κύκλος 9 χρόνων, εννιά χρόνια ενός τηλεοπτικού αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε το 2013, ξεκίνησε στο τότε Έψιλον συνεχίστηκε στο OPEN μέχρι σήμερα, ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις, με ωραία πράγματα, με δύσκολα, αυτός είναι ο αγώνας για τον καθένα. Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί όμως, κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο», τόνισε μεταξύ άλλων η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία στη συνέχεια είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ.




Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει