Ενημέρωση με ένα κλικ

Μανούσος Μανουσάκης: «Θα συντελεστούν δράματα στη συνέχεια για το Κόκκινο Ποτάμι»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο Μανούσος Μανουσάκης την προετοιμασία για την επιστροφή της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Το πρωί της Τρίτης, μάλιστα, ο επιτυχημένος δημιουργός μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για όλα όσα έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαϊου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας. Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τραγικά τέσσερα χρόνια για τον ελληνισμό».

«Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε έναν συγκλονιστικό χώρο που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση » συμπλήρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης στην ενημερωτική πρωινή εκπομπή του OPEN.

Πηγή: www.zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει