Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου: Για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μέσα στο Καραμανδάνειο

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται η φερόμενη μητροκτόνος, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη ένα κακούργημα. Συγκεκριμένα, η 33χρονη κατηγορούμενη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, μετά την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές και οδήγησαν στην άσκηση νέας δίωξης, η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγους μήνες πριν χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί στο νοσοκομείο Παίδων είχε αποπειραθεί και πάλι να το δολοφονήσει μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα.

Από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, την οποία η 9χρονη Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο, σε εξωτερική επέμβαση και δη από τη μητέρα της, αλλά το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών, που στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του παιδιού.

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου αναμένεται αύριο το πρωί να οδηγηθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να λάβει γνώση του νέου κατηγορητηρίου. Έχει το δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί η ίδια και ο δικηγόρος της για την εξέλιξη της υπόθεσης, για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει