Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef 4: Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε ο Ιωάννης Χαραλάμπους

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές ήταν αυτό εχθές στο MasterChef 4.

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης για άλλη μια φορά είχε μια θέση για τον Ηρακλή, τον Τζον, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη θέση υποψήφιου προς αποχώρηση και τον Ιωάννη, που ήταν η δεύτερη φορά, που μαγείρεψε για την παραμονή του στο MasterChef 4.

Ο Ιωάννης, είχε την κάρτα Ασυλίας στα χέρια του και ο ίδιος κλήθηκε να αποφασίσει αν αυτή τη φορά θα τη χρησιμοποιούσε για να σωθεί μιας και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά από δάκρυα, διλήμματα και αρκετή ένταση, ο Ιωάννης αποφάσισε να διαγωνιστεί κανονικά και να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του.

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Ιωάννη δεν πήγαν τόσο καλά καθώς ήταν εκείνος που είχε τις περισσότερες αστοχίες στο πιάτο του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε πως λυπάται που χάνει έναν ικανό παίκτη από την ομάδα του με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη να συμφωνούν.

Στη συνέχεια παρέδωσε την κάρτα ασυλίας και το pin του στον μέντορά του σχολιάζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα να μείνω περισσότερο αλλά δεν πρέπει να είμαστε και αχάριστοι. Καλά είναι και μέχρι τη 12άδα».

Δείτε το βίντεο

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει