Ενημέρωση με ένα κλικ

Θερμομέτρηση καταναλωτών στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης

Με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας πωλητών λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης λαμβάνει χώρα η θερμομέτρηση των παραγωγών προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόντα κρούσματα του κορονοϊού στο πλαίσιο του σωστού ελέγχου και αντιμετώπισης του ιού.

Την θερμομέτρηση των πωλητών αναλαμβάνουν δύο γιατροί. Ένας στην ανατολική πλευρά και ένας στη δυτική προκειμένου να θερμομετρούν όσο περισσότερους πωλητές γίνεται.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των χθεσινών ελέγχων δεν εντοπίστηκε κάποιο ύποπτο περιστατικό. Πλέον στις λαϊκές αγορές ισχύουν αυστηρά μέτρα με τους πάγκους των παραγωγών να είναι τοποθετημένοι ανά πέντε μέτρα, ενώ θετικό είναι το γεγονός ότι έχει παρατηρηθεί πως δεν υπάρχει συνωστισμός από τους καταναλωτές.

Ο κ. Βασίλης Μακρίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών, τόνισε στην κάμερα του OPEN TV ότι οι τιμές στις λαϊκές αγορές στην Αττική έχουν ανέβει καθώς έχει απαγορευτεί πλέον στους παραγωγούς από τις περιφέρειες να πουλήσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές.

Παράλληλα, τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση με την απαγόρευση μετακινήσεων των παραγωγών της περιφέρειας δημιουργούν συνθήκες που ευνοούν την αισχροκέρδεια σε κάποιες περιπτώσεις.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει