Ενημέρωση με ένα κλικ

Ράδιο Αρβύλα: Το teaser για το διαδικτυακό τους επεισόδιο

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν στο Youtube

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα στην τελευταία ανακοίνωση που έβγαλαν κατά του ΣΚΑΙ, ανέφεραν πως την προσεχή Δευτέρα θα ανέβει στο επίσημο κανάλι της εκπομπής στο Youtube το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση ανέφερε:

«Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου λοιπόν, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Το teaser για την διαδικτυακή εκπομπή

Σήμερα, λοιπόν, μέσω του επίσημου λογαριασμού του Ράδιο Αρβύλα στο Youtube, κυκλοφόρησε το teaser για το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει