Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τους Ράδιο Αρβύλα

«Αναληθές το αφήγημα του ΣΚΑΙ» λέει η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

Νέα απάντηση από το κανάλι του Φαλήρου στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, η οποία αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του καναλιού περί μεγάλων απαιτήσεων της εκπομπής ή περί άρνησης να παίξουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος trailers συγκεκριμένων προσώπων.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να απαντήσει παραθέτοντας αποσπάσματα από δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη, ενώ τονίζει η ομάδα του πληρωνόταν κανονικά, βάσει της συμφωνίας που υπήρχε, παρά την άρνησή της να βγει στον αέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»

«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά.»

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει