Ενημέρωση με ένα κλικ

Ράδιο Αρβύλα: Tη Δευτέρα η απόφαση Κανάκη

"Στην μάχη" 2 κανάλια

Η τελική απόφαση του Αντώνη Κανάκη για τους Ράδιο Αρβύλα, σύμφωνα με το YouFly, θα παρθεί μέσα σε αυτό το ΣΚ, ώστε ο ίδιος να την ανακοινώσει καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να άλλαξε τις ισορροπίες και να καθυστέρησε την τελική απόφαση του Mr. Ράδιο Αρβύλα, Αντώνη Κανάκη, είναι η προσθήκη στις διαπραγματεύσεις ενός παλιού “μνηστήρα” που ήρθε να βάλει μπουρλότο στην τηλεοπτική αρένα. Ετσι, πέρα από το OPEN – που πλέον η υποψηφιότητά του έχει ασθενήσει εντελώς – αλλά και του ΑΝΤ1 που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα κι ας προσπαθούσαν στην παρουσίαση προγράμματος να το διαψεύσουν – κυριολεκτικά στο φώτο φίνις μπήκε ξανά στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων και ο ALPHA.

Το μπάσιμο του ALPHA και η μεγάλη ανατροπή στην ώρα προβολής

Kαι εδώ έρχεται η μεγάλη ανατροπή, όχι μόνο ένεκα της πρότασης του ALPHA, καθώς έφτασε λίγο πριν την τελική απόφαση του Αντώνη Κανάκη, αλλά και επειδή ήταν και άκρως δελεαστική και ανατρεπτική. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με τις προηγούμενες που πρότειναν τη ζώνη των 8 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο ALPHA πρότεινε πράιμ τάιμ και συγκεκριμένα τη ζώνη που παίρνει lead in από τον “Σασμό”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει