Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Δήμος Φυλής διαψεύει για ραδιενέργεια στο Χυτά

«Ψευδή και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα»

Για ανυπόστατες και συκοφαντικές απόψεις μιας συλλογικότητας κάνει λόγο ο δήμος Φυλής με αφορμή πρόσφατα ρεπορτάζ σχετικά με ύπαρξη ραδιενέργειας στον Χυτά Φυλής.

Ο δήμος διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα σε βάρους του δημάρχου, Χρήστου Παππού, για τις μελέτες της χωματερής και σύμφωνα με το dimosio.gr απαντά σε όλα με ντοκουμέντα.

Στο δελτίο τύπου που απέστειλε η δημοτική αρχή επισημαίνεται ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα αναπαράγουν, άκριτα, ανυπόστατες και συκοφαντικές απόψεις μιας συλλογικότητας, που έχει κηρύξει, αναίτια, πόλεμο, σε βάρος του Δημάρχου Χρήστου Παππού.

Τονίζεται ακόμη ότι το 2015 ο Δήμος Φυλής, από εύλογο ενδιαφέρον, ανέθεσε την εκπόνηση δύο μελετών, στην εταιρία ΑΣΠΡΟΦΩΣ, με τίτλους «Αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στο ΧΥΤΑ Φυλής» και «Αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Φυλής».

Επισημαίνεται δε ότι σύμφωνα με την υπόδειξη των μελετητών, ο Δήμος Φυλής απευθύνθηκε, εν συνεχεία, στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), για την αξιολόγησή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο: dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει