Ενημέρωση με ένα κλικ

Ράδιο Αρβύλα: “Η μεγάλη επιστροφή” στον ΑΝΤ1

Επιστρέφουν στο κανάλι που έγιναν διάσημοι σε όλη την Ελλάδα οι "Ράδιο Αρβύλα"

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Αντώνη και της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

“O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του,» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

«Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες. Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του», καταλήγει η ανακοίνωση του σταθμού.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του είχαν αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 το 2018 για το ΣΚΑΙ και στη συνέχεια πέρυσι στο OPEN τόσο με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όσο και με το «ΒΙΝΥΛΙΟ» , που κατέγραφαν παντού μεγάλες επιτυχίες σε τηλεθέαση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More