Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από τον Alpha

Μένει στον τηλεοπτικό σταθμό μέχρι το τέλος του συμβολαίου της

Είναι οριστικό! Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και σχεδιάζει ταξίδι στην Αμερική με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η απόφασή της είναι ειλημμένη και στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς θα πει αντίο στον Alpha και αντίο στο τηλεοπτικό κοινό!

Η αγαπημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία τους όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η Μενεγάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και ήδη σχεδιάζει ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο τον Οκτώβρη θα δει τι θα κάνει…

Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του πρωινού: «Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή, δεν έγινε προφορικά… Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις… Ξέρω όμως ότι ο Alpha γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος…»!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει