Παναγιώτης Στάθης: «Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν αντικαθίσταται στο Καλημέρα Ελλάδα»
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για τη μεταγραφή του στην ΕΡΤ, την απόρριψη προτάσεων από μεγάλα ιδιωτικά κανάλια και το κενό που αφήνει η απουσία του Γιώργου Παπαδάκη.
Για τη σημαντική απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να ενταχθεί στο δυναμικό της ΕΡΤ μίλησε ο Παναγιώτης Στάθης, σε δηλώσεις του έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ο δημοσιογράφος, που συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκάλυψε ότι η επιλογή του να στραφεί προς τα δελτία ειδήσεων αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα για την επαγγελματική του πορεία.
«Έκανα μια επιλογή που θεωρώ την πλέον ενδεδειγμένη για τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Επιθυμούσα την επιστροφή στα δελτία, μέσα από μια εκπομπή αμιγώς πολιτικού χαρακτήρα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως είχε δεχθεί προτάσεις από δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, οι οποίες ήταν οικονομικά ελκυστικότερες, ωστόσο η προοπτική του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στη Δημόσια Τηλεόραση υπερίσχυσε.
Αναφερόμενος στην περσινή του εμπειρία στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στο νέο δίδυμο των Άκη Παυλόπουλου και Βασίλη Χιώτη, ο Παναγιώτης Στάθης τόνισε ότι οι συνάδελφοί του είναι έμπειροι και χρειάζονται πίστωση χρόνου. Παράλληλα, διατύπωσε μια ξεκάθαρη θέση για το εμβληματικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1: «Ο τίτλος “Καλημέρα Ελλάδα” αποτελεί ταυτόχρονα μπόνους και μεγάλο βάρος. Το έχω πει στα στελέχη του σταθμού και το επαναλαμβάνω: ο Γιώργος Παπαδάκης δεν αντικαθίσταται».
