Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελένη Μενεγάκη: Τα 2 πρόσωπα – έκπληξη στο πάνελ της εκπομπής

Με το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης στο Mega, που θα προβάλλεται την απογευματινή ζώνη.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στο πλευρό της έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με την παρουσιάστρια να αναζητούσε τον τελευταίο καιρό τους αντικαταστάτες του Τάσου Τεργιάκη, ο οποίος δεν θα βρίσκεται κοντά της στο νέο της ξεκίνημα.

Σύμφωνα με τη Real Life, τα πρόσωπα αυτά βρέθηκαν και αποτελούν μεγάλη έκπληξη καθώς πρόκειται για δημοσιογράφους του αμιγώς ενημερωτικού τομέα.

Όπως διαβάζουμε, πρόκειται για τον Γιάννη Μούτσο, ο οποίος παρουσίαζε μονόλεπτα δελτία ειδήσεων και ασχολούνταν με το διπλωματικό ρεπορτάζ, και το τηλεοπτικό κορίτσι του Δημήτρη Καμπουράκη, Δέσποινα Τσόκου, η οποία θα έχει ρόλο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Πάντως, από πλευράς Mega, είναι ακόμα πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι το δελτίο Τύπου για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να σταλεί στο τέλος Αυγούστου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει