Ενημέρωση με ένα κλικ

“Πλακώθηκαν” Μενεγάκη – Γερμανού για το… πάρκινγκ (vid)

Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής του Acun Ilicali και του Νίκου Κοκλώνη για τις θέσεις πάρκινγκ, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια άλλη αποκάλυψη από το παρελθόν. Πρωταγωνίστριες η Ελένη Μενεγάκη και η Ναταλία Γερμανού, την περίοδο που εργάζονταν και οι δύο στον Alpha.

«Η Ναταλία Γερμανού είχε πάει και είχε παρκάρει στη θέση της Μενεγάκη στα studio pro του Alpha. Είχε ρωτήσει εάν μπορεί να παρκάρει, της είπαν να παρκάρει γιατί δεν θα πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη. Ως εκ θαύματος, πήγε η Μενεγάκη και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει στη θέση της. Της είπαν ότι είναι της Ναταλίας και πήγε έξαλλη στο καμαρίνι της Ναταλίας και της είπε: Ναταλάκι μου το αυτοκίνητό σου σε διπλανό πάρκινγκ», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι λίγο παλιακό αυτό με το πάρκινγκ», ήταν το σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε, επίσης, ότι για το πάρκινγκ είχε συμβεί περιστατικό και ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More