Ενημέρωση με ένα κλικ

ΚΚΕ: «Όχι μόνο να ανοίξουν οι παραλίες, αλλά αυτό να γίνεται με ελεύθερη είσοδο»

Ανακοίνωση του ΚΚΕ

To άνοιγμα των ιδιωτικών οργανωμένων παραλιών χωρίς εισιτήριο ζητάει το ΚΚΕ, με σκοπό την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού καλώντας την κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με τους δήμους.

Ο παρόν συνωστισμός σε ορισμένες παραλίες της Αττικής , κατά το ΚΚΕ αποδίδεται στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή οι παραλίες στις οποίες έχουν πρόσβαση οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, είναι λίγες.

«Η κατάσταση που επικρατεί, ειδικά σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, με τον κόσμο να συνωστίζεται στις ελάχιστες ελεύθερες ακόμη παραλίες, τη στιγμή που οι μεγάλες ιδιωτικές παραμένουν κλειστές, είναι απαράδεκτη», τονίζει με ανακοίνωση του.

«Είναι προφανές ότι η αυτονόητη ανάγκη για αναψυχή, με συνθήκες ασφάλειας, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί όταν παραμένουν κλειστές για το λαό οι ιδιωτικοποιημένες παραλίες, αλλά κι όταν η πρόσβαση σε αυτές γίνεται με πανάκριβο εισιτήριο», προσθέτει προτείνοντας:

«Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους δήμους, οφείλει να εξασφαλίσει όχι μόνο να ανοίξουν οι παραλίες, αλλά αυτό να γίνεται με ελεύθερη είσοδο, προκειμένου και τα φαινόμενα συνωστισμού να αποφευχθούν και το δικαίωμα του λαού να εξασφαλιστεί».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει