Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι αναπνευστήρες υπεύθυνοι για πυρκαγιές σε ρωσικά νοσοκομεία δεν θα χρησιμοποιηθούν στις ΗΠΑ

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή για ζητήματα υγείας, Roszdravnadzor ανακοίνωσε χθες ότι ξεκίνησε την πραγματοποιήση ελέγχων στις αναπνευστικές συσκευές Aventa -M

Οι αναπνευστήρες, οι οποίοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τις 2 θανατηφόρες πυρκαγιές σε ρωσικά νοσοκομεία, ήταν οι συσκευές Aventa-M. Εξαιτίας των γεγονότων αυτών οι απεσταλμένες από την Ρωσία συσκευές στις ΗΠΑ δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου σε αμερικανικά νοσοκομεία, δήλωσε η Τζάνετ Μοντέζι.

Στις δηλώσεις της η εκπρόσωπος της υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών των ΗΠΑ, Μοντέζι προσέθεσε ότι για ευνόητους λόγους οι πολιτείες, στις οποίες εστάλησαν οι συσκευές θα επιστραφούν στην FEMA.

Τα στοιχεία της αμερικανικής υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών αναφέρουν οι αναπνευστικές συσκευές που έφθασαν από την Ρωσία στις ΗΠΑ στις αρχές Απριλίου εστάλησαν στις πολιτείες της Νέας Υόρκης και του Νιού Τζέρσι και βρίσκονταν σε αποθήκες ως εφεδρικός εξοπλισμός.

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή για ζητήματα υγείας, Roszdravnadzor ανακοίνωσε χθες ότι ξεκίνησε την πραγματοποιήση ελέγχων στις αναπνευστικές συσκευές Aventa -M, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε νοσοκομεία της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει