Ενημέρωση με ένα κλικ

ΚΙΝΑΛ: «Ο Τσίπρας αποπνέει ολοκληρωτικές αντιλήψεις»

«Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι επιδιώκει όχι μόνο τον έλεγχο της Κυβέρνησης, αλλά και των αρμών της εξουσίας»

Το Κίνημα Αλλαγής καταλογίζει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, «ολοκληρωτικές αντιλήψεις» και απόπνοια «ακροδεξιών πρακτικών», με αφορμή την χθεσινή του ομιλία στις εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει σε σχόλιό του το Κίνημα Αλλαγής «ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι επιδιώκει όχι μόνο τον έλεγχο της Κυβέρνησης, αλλά και των αρμών της εξουσίας».

«Αυτό σημαίνει ότι εμμένει πλήρως στις αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και πρακτικές που στην περίοδο της διακυβέρνησης του ζήσαμε με αιχμή την προσπάθεια ελέγχου των μέσων ενημέρωσης και το παραδικαστικό κύκλωμα του Ρασπούτιν» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Όλα αυτά αποπνέουν ολοκληρωτικές αντιλήψεις, ακροδεξιές πρακτικές που δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία» καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής στο σχόλιό του.

Αξίζει να σημειωθεί η …σύμπλευση του ΚΙΝΑΛ για τον «ολοκληρωτισμό και τις ακροδεξιές πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ» με τον Άδωνη Γεωργιάδη που δήλωσε νωρίτερα πως:

«Αυτό που περιέγραψε ο κ. Τσίπρας, είναι χούντα. Είπε δηλαδή, ότι αν κυβερνήσει δεύτερη φορά, πρέπει να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές, όλους τους άλλους θεσμούς».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει