Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξιχνίαση εγκλήματος στο Βόλο μετά από 18 χρόνια

«Καμία υπόθεση δεν κλείνει για την Ελληνική Αστυνομία, όσος καιρός κι αν περάσει, αν δεν εξιχνιαστεί»

Στην εξιχνίαση μιας δολοφονίας μετά από 18 χρόνια, προχώρησαν οι αρχές στο Βόλο.

Η δολοφονία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τον δράστη Αλβανικής καταγωγής να παραβιάζει το σπίτι του ηλικιωμένου θύματος, κακοποιώντας την και καταφέρνοντας της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και μαχαιριές.

Στον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές βρήκαν ένα αποτύπωμα το οποίο δεν είχε ταυτοποιηθεί, με το αποτύπωμα να ταυτοποιείται 18 χρόνια αργότερα.

«Καμία υπόθεση δεν κλείνει για την Ελληνική Αστυνομία, όσος καιρός κι αν περάσει, αν δεν εξιχνιαστεί», δήλωσε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας, επισημαίνοντας πως «η μεθοδική δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα έχει ως συνέπεια την εξιχνίαση και άλλων, παρόμοιων υποθέσεων».

Ο ύποπτος για την τέλεση του εγκλήματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ οι αστυνομικές αρχές θεωρούν την υπόθεση απολύτως στοιχειοθετημένη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More