Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανοιχτή η Σαγράδα Φαμίλια για εργαζομένους της πρώτης γραμμής

Αποτελώντας ένα από τα διασημότερα έργα του αρχιτέκτονα Αντονι Γκαουντί, η Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη, έκλεισε πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Το άνοιγμα της Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη έδωσε την ευκαιρία, σε εργαζόμενους της πρώτης γραμμής να θαυμάσουν μόνοι τους τη γιγαντιαία Βασιλική, χωρίς την παρουσία τουριστών.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων υγείας οδηγήθηκαν στην εκκλησία, από τον αρχιεπίσκοπο της Βαρκελώνης Ζοάν Γιοσέπ Ομέλα.

Αποτελώντας ένα από τα διασημότερα έργα του αρχιτέκτονα Αντονι Γκαουντί, η Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη, έκλεισε πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες. Παρόλα αυτά για τα επόμενα δύο σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτή για τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, περιλαμβανομένων εκείνων στον τομέα υγείας, των αστυνομικών και των μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Στόχος αποτελεί η αναγνώριση και τίμηση του ρόλου των κατοίκων της Βαρκελώνης, «κυρίως εκείνων που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή δίνοντας την μάχη κατά της Covid-19», σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εκκλησίας.

Σε δεύτερη φάση η διάσημη εκκλησία θα υποδεχτεί δωρεάν τους κατοίκους της Βαρκελώνης, ενώ σε μια τρίτη τους ντόπιους και ξένους τουρίστες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει