Ενημέρωση με ένα κλικ

Στη Φενέρμπαχτσε ο Ίγκορ Κοκόσκοφ

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε»

Με τον πιο επίσημο τρόπο, ο Ίγκορ Κοκόσκοφ, αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου της Φενέρμπαχτσε, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 48χρόνος προπονητής, για την ώρα επιτελεί χρέη βοηθού, στους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του, θα μεταβεί στη Κωνσταντινούπολη ως αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο ίδιος ωστόσο, έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ, με σκοπό να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική Φενέρμπαχτσε στην Euroleague.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζω την ιστορία και την παράδοση που έχει η ομάδα. Επίσης, γνωρίζω πως η Φενέρμπαχτσε έχει μία τεράστια οπαδική βάση σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως. Νιώθω πως είμαι υποχρεωμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον κόσμο της ομάδας και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ, ώστε το κλαμπ να συνεχίζει να είναι πετυχημένο».

Ο Κοκόσκοφ υπήρξε βοηθός στους Κλίπερς, τους Πίστονς, τους Σανς, τους Καβαλίες, τους Μάτζικ, τους Τζαζ και τους Σανς, ενώ το 2016-17 αποτέλεσε προπονητής της εθνικής Σλοβενίας οδηγώντας την στην κατάκτηση του Eurobasket 2017 της Τουρκίας.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο ανέλαβε την προπόνηση της εθνικής Σερβίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει