Ενημέρωση με ένα κλικ

Αρνείται ο 63χρόνος τις κατηγορίες αρπαγής ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη

Το κοριτσάκι αντιστάθηκε καταφέρνοντας να ξεφύγει, ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό από περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 63χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου ενώ παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία. Μέχρι την απολογία του παραμένει σε καθεστώς κράτησης.

Προανακριτικά, ο 63χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι η ανήλικη τον ακολούθησε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος γνώριζε την ανήλικη από την οποία αγόραζε χαρτομάντιλα ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα φέρεται να της είχε προσφέρει διάφορα δώρα όπως ρούχα, παπούτσια και κινητό τηλέφωνο, κάτι το οποίο ισχυρίζεται γνώριζε η μητέρα της, την οποία γνωρίζει και ο ίδιος, σύμφωνα με την προανακριτική του κατάθεση.

Σχετικά με το περιστατικό ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής καθόταν για καφέ στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, όταν τον πλησίασε το παιδί ζητώντας του και δεύτερο κινητό.

Εκείνος, απομακρύνθηκε από το σημείο με την 10χρονη να τον ακολουθεί.

Ωστόσο η δικογραφία αναφέρει ότι ο 63χρονος συνταξιούχος επιχείρησε να την επιβιβάσει σε ταξί από την πιάτσα της οδού Μητροπόλεως, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.

Το κοριτσάκι αντιστάθηκε καταφέρνοντας να ξεφύγει, ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό από περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, Μετά από αναζήτηση του, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή και σύλληψή του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει