Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο 63χρονος που προσπάθησε να αρπάξει 10χρονο κοριτσάκι (ΦΩΤΟ)

Το 10χρονο κοριτσάκι με καταγωγή από τη Βουλγαρία πουλούσε χαρτομάντιλα όταν ο 63χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες το πλησίασε.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 63χρονος ηλικιωμένος που επιχείρησε να απαγάγει ανήλικο κορίτσι 10 ετών στη Θεσσαλονίκη.
Ρεπόρταζ: Γιάννης Νάκος
Ο 63χρονος ηλικιωμένος, ελληνικής καταγωγής, συνελήφθη χθες από μοτοσυκλετιστές της Δημοτικής Αστυνομίας και αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που κατάφεραν να τον περικυκλώσουν.
“Το χρονικό της “αρπαγής και η άμεση επέμβαση ΕΛ.ΑΣ και Δημοτικής Αστυνομίας”
Το 10χρονο κοριτσάκι με καταγωγή από τη Βουλγαρία πουλούσε χαρτομάντιλα όταν ο 63χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες το πλησίασε με το πρόσχημα ότι θέλει να αγοράσει το εμπόρευμά της.
Η παρατηρητικότητα του πολίτη αλλά και η ειδική εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών από στελέχη του οργανισμού “Χαμόγελο του παιδιού” ήταν αυτά που έσωσαν το δεκάχρονο κοριτσάκι από τα χέρια του κατηγορουμενου, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να συλλαμβάνουν τον 63χρονο με αστραπιαίες ενέργειες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αστυνομική έρευνα διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με πληροφορίες του Securitynews.gr η κατηγορία που έχει αποδοθεί στον 63χρονο, είναι αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, με τον τελευταίο να ζήτησε προθεσμία 48ωρών από τον
Ανακριτή, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.
Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει