Ενημέρωση με ένα κλικ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία (BINTEO)

Την απόφαση να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία, η οποία μένει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας στην Αλόννησο αποφάσισε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ειδικότερα, ο καταδικασμένος σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη πριν από λίγες ημέρες και ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες, ώστε να περάσουν τα πάντα στο παιδί.




Υπενθυμίζεται ότι είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

Σημειώνεται, πως αυτή η απόφασή του αυτή έρχεται σε μία χρονική στιγμή, όπου οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού.

Ο πατέρας της, μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει