Ενημέρωση με ένα κλικ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για τη μικρή Λυδία

Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται η απόφαση για τη μικρή Λυδία.

Εντός της ημέρας θα εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του ενός έτους βρέφους είτε στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν είτε στην οικογένεια του πατέρα της.

Η οικογένεια της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του συζύγου της ζητεί την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας προκειμένου το κοριτσάκι να μεγαλώσει μαζί τους στην Αλόννησο.

Από την άλλη, η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου,  ζητεί την από κοινού άσκηση της επιμέλειας του παιδιού, προκειμένου αυτό να διαμένει μαζί τους από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα στην Αλόννησο.

Η διάταξη που θα εκδώσει η εισαγγελέας ανηλίκων έχει ισχύ 30 ημερών, διάστημα μέσα στο οποίο όποια από τις δύο πλευρές διαφωνήσει με την κρίση της μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα σε αυτήν την προθεσμία, να εισάγει στο ακροατήριο το ζήτημα της επιμέλειας της ενός έτους Λυδίας.

 

Το δικαστήριο, σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας και θα αποφασίσει με ποιους παππούδες θα μεγαλώσει τα επόμενα χρόνια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει