Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία Καρολάιν: Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο συνήγορος του του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο ώστε να διευκρινιστούν τα κίνητρα του δράστη.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», είπε.

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διέψευσε, εκ νέου, κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών. «Εχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα», τόνισε.

Απαντώντας για τα κίνητρα του δολοφόνου της νεαρής Καρολάιν, ο συνήγορός του δήλωσε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε». Καταλήγοντας ανέφερε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει