Ενημέρωση με ένα κλικ

Βουλή: Απόψε η ψήφιση του προϋπολογισμού του 2020

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανακοίνωσης νέων θετικών μέτρων από τον Πρωθυπουργό
Με τις ομιλίες του Πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων ολοκληρώνεται αργά απόψε στην Ολομέλεια της Βουλής, η πενθήμερη συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2020, του πρώτου της νέας κυβέρνησης της Ν.Δ., μετά την επικράτηση του κόμματος στις εκλογές της 15ης Ιουλίου 2019.
Μετά το πέρας της συζήτησης, την οποία θα κλείσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία, η οποία λογίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του καταλόγου των ομιλητών νωρίτερα του αναμενομένου, η ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί και πριν τα μεσάνυχτα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο ανακοίνωσης νέων θετικών μέτρων από τον Πρωθυπουργό, κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Αναφερόμενος χθες στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως πρόκειται για «τον πρώτο προϋπολογισμό που σηματοδοτεί την επιστροφή της πατρίδας μας στο μέλλον» όπως παρατήρησε.
«Ο προϋπολογισμός αυτός, όχι μόνον δεν επιβάλλει πρόσθετα περιοριστικά μέτρα, αλλά μειώνει τα βάρη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις με αποτέλεσμα οι Έλληνες να βλέπουν σημαντική αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματός τους» είπε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει