Ενημέρωση με ένα κλικ

Προκριματικά Champions League για τον ΠΑΟΚ με χλιαρή ισοπαλία

Το δεύτερο ημίχρονο παρέμεινε το ίδιο με επιθετική στάση από πλευράς ΠΑΟΚ και αμυντική από πλευράς Άρη, αλλά και μειωμένες πλέον δυνάμεις.

Με ισοπαλία επί του Άρη, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την 2η θέση καθώς και την συμμέτοχη στα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση μ’επιθετική διάθεση και ευκαιρία για γκολ στο 3′, με τη χαμένη διπλή ευκαιρία του Μαουρίσιο πρώτα και του Μπίσεσβαρ στη συνέχεια, με τον Σουριναμέζο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σφιντέρσκι αστόχησε.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά ήρθε η στιγμή για την απάντηση του Άρη, ο οποίος είχε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του νεαρού Μπαγκαλιάνη.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στο 34’, όταν ο Τζόλης νικήθηκε από τον Κουέστα στο τετ α τετ των δύο, ενώ ο Καντουρί είδε τον Σόουζα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή την μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο παρέμεινε το ίδιο με επιθετική στάση από πλευράς ΠΑΟΚ και αμυντική από πλευράς Άρη, αλλά και μειωμένες πλέον δυνάμεις.

Ο Βαρέλα άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Αφρικανού στόπερ να καταλήγει άουτ στο 59’, ο Άρης απάντησε στο 62’ με εκτέλεση φάουλ του Ματίγια και τον Πασχαλάκη να αποκρούει.

Στο 70′ ο Φερέιρα έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τόν Άκπομ και λίγο αργότερα πέρασε και τους Βιεϊρίνια, Στοχ. Στο 90’ ο Στοχ έχασε ευκαιρία μόνος με τον Κουέστα, διατηρώντας το τελικό 0-0.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχάι (78’ Στοχ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Καντουρί (71’ Εσίτι), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (78’ Βιεϊρίνια), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (71’ Άκπομ), Τζόλης (64’ Λημνιός), Σφιντέρσκι.

Άρης: Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος (94’ Τσαγκαλίδης).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει