Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκη Παναθηναϊκού με υπογραφή Ξένοπουλου

Ζωτικής σημασίας για τη νίκη του Παναθηναϊκού, ήταν η εξαιρετική παρουσία του Ξενόπουλου

Μ’ένα υπέροχο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ, με 3-2 εντός του ΟΑΚΑ.

Ζωτικής σημασίας για τη νίκη του Παναθηναϊκού, ήταν η εξαιρετική παρουσία του Ξενόπουλου κάτω από την εστία του, με κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις.

Το πρώτο γκολ για τον Παναθηναϊκό, ήρθε στο 27′ με διαγώνιο σουτ του Ούφε Μπεκ, ενώ στο 29′ ο Φιγκειρέδο θα σημείωνε το 1-1 για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Λάθος του Γουάιλι, έδωσε την ευκαιρία στον Μακέντα να σημειώσει το 2-1, όμως η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε στο 38᾽ με τον Βαζ αμαρκάριστο στο ύψος της μικρής περιοχής.

 

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε τρίτο γκολ με τον Χατζηγιοβάνη στο 42᾽, έπειτα από υπέροχο γύρισμα του Μακέντα.

Παρά τις απίστευτες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο επήλθε η πλήρης αντίθεση, με τους ρυθμούς να πέφτουν κατά πολύ και τις ομάδες να προχωρούν σε αλλαγές.

Ο ΟΦΗ στα τελευταία 15 λεπτά υπήρξε καλύτερος, πιέζοντας τον Παναθηναϊκό και σημειώνοντας τέρμα με τον Δεληγιαννίδη το οποίο όμως ακυρώθηκε.

Το χέρι του Κολοβέτσιου οδήγησε σε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Ξένοπουλος, με τον φορ του ΟΦΗ να σημειώνει άουτ στην επαναφορά.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Σερπέζης (58’ Κολοβός), Μπεκ (76’ Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (68’ Αθανασακόπουλος), Μακέντα (68’ Περέα).

ΟΦΗ: Γουάλι, Μπράουν, Βίκτορ (61’ Βαφέας), Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Νέιρα, Στάικος, Βαζ, Ναμπί (79’ Μίγγος), Νοικοκυράκης (79’ Σουρνάκης), Φιγκεϊρέδο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει