Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανατροπή και 3-1 για τον Ατρόμητο στο Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ επικράτησε με αντεπίθεση διαρκείας, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στη League Phase της διοργάνωσης.

Με εμφατική ανατροπή, ο Ατρόμητος κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη (3-1) από το Βόλο στο πλαίσιο της League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έφτασε τους έξι βαθμούς, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ και σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της κατάταξης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Χαβιέ Γκαρίδο, που βρήκε δίχτυα μόλις στο 8ο λεπτό. Έπειτα από εξαιρετική μεταβίβαση του Κόμπα, ο Μεντίλ τροφοδότησε τον Χαραλαμπόγλου, ο οποίος με εύστοχο σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο, ο Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε διάστημα ενός τετάρτου.

Στο 11’, ο Οφόρι ισοφάρισε (1-1) πλασάροντας κάτω από τα πόδια του Σιαμπάνη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μουτουσαμί πήρε το προβάδισμα για την ομάδα του με κεφαλιά, ενώ στο 22’ ο Ατζιάκουα διαμόρφωσε το τελικό 3-1, εκμεταλλευόμενος γύρισμα του Οφόρι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τσιλούλης έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, στέλνοντας την μπάλα άουτ με πέναλτι. Το δεύτερο ημίχρονο δεν επιφύλαξε ανάλογο ρυθμό, με τον Σιαμπάνη να επεμβαίνει καίρια σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com