Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρουκ Ζουκ: “Συγγνώμη” του ΑΝΤ1 για το απαράδεκτο περιστατικό με τον ΠΑΟΚ και τη λέξη “Βουλγαρία”

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 μετά τον σάλο που ξέσπασε με παίκτη του “Ρουκ Ζουκ” ο οποίος κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς παιχνιδιού που προβάλλεται στην απογευματική ζώνη του καναλιού, παίκτης χρησιμοποίησε τη λέξη ΠΑΟΚ θέλοντας να περιγράψει τη Βουλγαρία.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Την έντονη ενόχλησή του για αναφορά παίκτη στην εκπομπή “Ρουκ Ζουκ” εξέφρασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο λόγο.

Συγκεκριμένα, η λέξη που ήταν που αναζητούσαν οι παίκτες ήταν η “Βουλγαρία” και ένας από τους παίκτες χρησιμοποίησε τη λέξη “ΠΑΟΚ” και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη “Θεσσαλονίκη” και αμέσως μετά τη λέξη “Βουλγαρία”.

Από τον ΠΑΟΚ επεσήμαναν ότι πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή και υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μονταριστεί το συγκεκριμένο κομμάτι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει