Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργιάδης: Όσοι παραβιάζουν τους κανόνες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, τόνισε ότι «οι λίγοι κακοί που παραβιάζουν τους κανόνες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Συγκεκριμένα, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε ότι ήδη τον έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες του ότι ορισμένα καταστήματα παραβιάζουν τους κανόνες της παράδοσης εκτός. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα καταστήματα που φαίνονται σε κάμερες να παραβιάζουν τα μέτρα σύντομα θα κλείσουν και θα τους επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο.

«Εκατοντάδες μικρές εταιρίες παιχνιδιών μου έχουν στείλει τα εύγε τους για το πώς λειτουργεί η παράδοση εκτός, το πώς τηρούνται οι κανόνες και πώς καταφέραμε να πάρουν παιχνίδια τα παιδιά», σημείωσε ο υπουργός.

«Η Amazon πουλάει κάθε μέρα εκατομμύρια παπούτσια, σακάκια κλπ. Γιατί μπορούν από την Amazon και όχι από αλλού; Δεν χρειάζεται την ώρα της συμφοράς να μεμψιμοιρούμε όλη την ημέρα. Οι λίγοι κακοί που παραβιάζουν τους κανόνες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Τέλος, ο υπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Ήδη έδωσα εντολή στον ελεγκτικό μας μηχανισμό να δράσει για τα συγκεκριμένα καταστήματα. Γενικά όμως τα μέτρα τηρούνται».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει