Ενημέρωση με ένα κλικ

Συναγερμός στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Θετικοί στον κορονοϊό 40 εργαζόμενοι

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καθώς διαγνώσθηκαν θετικά κρούσματα στον κορονοϊό πάνω από 40 εργαζόμενοι (γιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα τμήμα της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου που είχε μετατραπεί σε κλινική covid-19 έχει αποσυμφορηθεί. Μάλιστα, ένας αριθμός ασθενών έχει μεταφερθεί στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα χειρουργείο» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, προσθέτοντας πως δεν γίνονται αρκετά τεστ στους ασθενείς που είναι να εγχειριστούν.

Όλα τα τακτικά χειρουργεία έχουν ακυρωθεί, ενώ για να γίνουν τα έκτακτα χειρουργεία, καλούνται οι τελευταίοι υγιείς νοσηλευτές από άλλες κλινικές να καλύψουν το κενό.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ.Γιαννάκο, η ΠΟΕΔΗΝ έχει ζητήσει, επανειλημμένως τη διεξαγωγή τακτικών τεστ για κορονοϊό στο προσωπικό των νοσοκομείων. «Πρέπει να γίνεται καλύτερη ιχνηλάτηση» κατέληξε ο κ. Γιαννάκoς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More