Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Agenda της 17ης Νοεμβρίου

-Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛΑΣ ενόψει της σημερινής επετείου του Πολυτεχνείου αλλά και για να διασφαλιστεί ότι δεν θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας. Αυξημένη είναι η αστυνομική παρουσία στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, σε πρεσβείες, δημόσια κτίρια, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

-Κλειστοί θα είναι από τις 12 το μεσημέρι με εντολή της αστυνομίας οι σταθμοί του μετρό Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής. Τροποποιήσεις θα υπάρξουν στα δρομολόγια των τρόλει που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή.

-Συνταγματική για λόγους δημοσίου συμφέροντος έκρινε χθες το ΣτΕ την απαγόρευση συναθροίσεων απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα του Γιάννη Βαρουφάκη.

-Νέο αρνητικό ρεκόρ με 400 ασθενείς διασωληνωμένους από τον κορωνοϊό κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο η χώρα μας. Επίσης, είχαμε 59 θανάτους και 2198 νέα κρούσματα. -“Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο χειμώνα και για κυλιόμενα λοκ ντάουν μέχρι την Άνοιξη”, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας.

-Από σήμερα η Ελλάδα θα έχει πρόσβαση σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ από τον μηχανισμό SURE για την στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία”, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

-Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα έχει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει