Ενημέρωση με ένα κλικ

Τα Ζώδια Για Σήμερα Πέμπτη 07 Οκτωβρίου – “Aδραξε την μέρα”

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, μια υποχρέωση που σχετίζεται με τον έρωτα θα απαιτήσει την προσοχή και την εστίασή σου. Αυτό βέβαια μπορεί να καταστρέψει ένα σχέδιο. Πιθανόν να μην μπορείς να θυμηθείς μια υπόσχεση που έδωσες στον αγαπημένο σου, γιατί την έχεις ήδη ξεχάσει. Ό, τι κι αν συμβεί, ακολούθησε το ρεύμα της ημέρας και να μην αντισταθείς σε οποιαδήποτε απροσδόκητη κατάσταση, εμφανιστεί τώρα.

 

Ταύρος

Μπορεί να υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα με ισχυρότερη θετική ατμόσφαιρα στον συναισθηματικό σου κόσμο. Αυτό που φαινόταν άβολο και ασταθές πρόσφατα, θα σταθεροποιηθεί τώρα. Αυτές οι μεταβαλλόμενες συνθήκες προσφέρουν μια υπέροχη ευκαιρία για να δημιουργήσεις καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και των άλλων. Άφησε αυτή τη θετικότητα να επηρεάσει και τις διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σου….όπου και όποτε είναι δυνατόν!

 

Δίδυμοι

Ακολούθησε το κύμα της θετικής, ρομαντικής ενέργειας, γιατί αυτή η στάση, μπορεί να αλλάξει κάποιες απόψεις σου για τον έρωτα. Ό,τι ήταν σημαντικό για σένα σε θέματα «σχέσης» μπορεί να μην ισχύει πλέον. Οπότε, στρέψε το βλέμμα σου στο δρόμο που βαδίζεις τώρα με τα ερωτικά σου…. κι όχι στη διαδρομή που βάδιζες. Εξελίσσεσαι… όπως εξελίσσονται μαζί με σένα….και οι παθιασμένες ανάγκες σου. Τέλεια!

 

Καρκίνος

Μπορεί να νιώθεις άνετα με την αναβολή μιας απόφασης που αφορά τα ερωτικά σου. Θα ωφεληθείς όμως αν αναλάβεις την πρωτοβουλία να δεις τι σου φέρνει λίγη παραπάνω προσπάθεια που βασίζεται στην πίστη. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, δείξε στο αντικείμενο του πόθου σου, πως όταν λες πως αναλαμβάνεις δουλειά στο όνομα της αγάπης, το κάνεις με τον ίδιο τρόπο παντού.

 

Λέων

Αν με τον εραστή σου μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για τους δυο σας μόνο, θα κάνατε τις μακροσκελής συζητήσεις που θέλετε. Μπορεί να χρειαστεί ένα είδος ιδιωτικής επανασύνδεσης για τη δημιουργία ή την αποκατάσταση της ισορροπίας στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη, βρες λίγο χρόνο απομόνωσης. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής, η απομάκρυνση από τη μάχη… θα φέρει μια ευχάριστη και καθησυχαστική εξέλιξη.

 

Παρθένος

Η αναπόληση του ρομαντικού παρελθόντος της σχέσης σου, θα πρέπει να σε γεμίζει με συναισθήματα στοργής και ζεστασιάς.. κι όχι δυσφορίας. Τελικά, το μυαλό μας επικεντρώνεται στις θετικές πτυχές της ιστορίας μας. Όμως όταν πρόκειται για μια προηγούμενη σχέση, μπορεί να μην έχεις φτάσει ακόμα σ’ αυτό το στάδιο. Επίσης, αν βλέπεις περισσότερα λάθη παρά επιτυχίες, πρέπει να αλλάξεις αυτή σου την άποψη. Επειδή και τα λάθη είναι πολύτιμα!

 

Ζυγός

Ο έρωτας χρειάζεται περισσότερη υπομονή από ό, τι έχεις συνηθίσει. Αυτό θα γίνει πολύ πιο εύκολο αν αντισταθείς να είσαι συναισθηματικά ανυπόμονη μ’ ένα ερωτικό σενάριο. Αν είσαι ελεύθερη, η παρορμητική σου πλευρά δε θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα γιατί αυτή είναι μια περίπτωση, που πρέπει να εξετάσεις καλά… πριν κάνεις το άλμα. Αν είσαι σε σχέση, οι αποφάσεις που θα πάρεις για λογαριασμό του εραστή σου… δεν θα πάνε καλά.

 

Σκορπιός

Θα έχεις στη διάθεσή σου, μια σειρά από επιλογές. Όμως λίγη περισσότερη υπομονή και ευελιξία θα διασφαλίσει πως δεν θα περιοριστείς σ’ ένα άτομο ή μια εμπειρία. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, είναι πραγματικά προς το συμφέρον σου να αγκαλιάσεις τον έρωτα και την οικειότητα, με ένα πιο χαλαρό και ανοιχτό μυαλό.

 

Τοξότης

Τα ισχυρά συναισθήματα θα είναι περισσότερο μπερδεμένα παρά ευχάριστα. Όμως μπορείς να τα ελέγξεις και να τα διαχειριστείς. Το να βλέπεις ρεαλιστικά τις συνθήκες της σχέσης σου, σημαίνει πως παίρνεις το θάρρος να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να είσαι ειλικρινής με όσα βλέπεις πρώτα μέσα σου. Αν κάτι φαίνεται έντονο, μπορεί να λειτουργήσει σαν προληπτικό «καύσιμο» από το οποίο μπορείς να επωφεληθείς τώρα.

 

Αιγόκερως

Η πρακτική και σταθερή σου πλευρά θα σου υπενθυμίσει ότι η δημιουργία και η ενίσχυση του δεσμού σου, είναι εξίσου σημαντική με την επιτυχία σε οποιονδήποτε άλλο τομέα. Πιθανόν να είσαι σε θέση να προσφέρεις ζωντανή ενέργεια στους άλλους. Ίσως όμως αυτό ο εραστής σου να μην το καταλάβει. Καθησύχασέ τον λέγοντάς του πως το γεγονός ότι έχεις πάθη εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, δεν σημαίνει ότι ο δεσμός σας πρέπει να υποφέρει.

 

Υδροχόος

Αυτή είναι η στιγμή που θα νιώσεις περήφανα μοναδική σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου. Αν έχεις την τάση να καταπιέζεις τα χαρακτηριστικά που σε ξεχωρίζουν από τους άλλους, άφησέ τα τώρα να λάμψουν σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις πως διαθέτεις ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, οι λεπτές πτυχές της προσωπικότητάς σου, θα σε κάνουν πολύ ελκυστική – τουλάχιστον σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο τώρα.

 

Ιχθύες

Προσπάθησε να μην βιαστείς ν’ αποφασίσεις την εξέλιξη του δεσμού σου. Ίσως να είσαι στα μισά του δρόμου για να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, αρχικά πρέπει να συμβεί, μια βαθύτερη και πιο ρεαλιστική κατανόηση των αναγκών σου – τώρα και στο μέλλον. Μια ειλικρινής αντανάκλαση αυτών, θα σου αποκαλύψει πως χρειάζεται να εστιάσεις, σε έναν νέο παθιασμένο προορισμό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει