Ενημέρωση με ένα κλικ

Η δίκη της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έριξαν αυλαία στα μέσα Ιουλίου για τις καλοκαιρινές διακοπές, ωστόσο τα γυρίσματα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε το φθινόπωρο να είναι έτοιμα αρκετά επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. Τον Σεπτέμβριο οι Άγριες Μέλισσες θα ξαναπετάξουν στις οθόνες μας και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Η ιστορία που θα μας απασχολήσει στα πρώτα επεισόδια είναι η σύλληψη της Ελένης. Η ίδια, προκειμένου να προστατεύσει τις αδελφές της, αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Σέργιου και ο Προύσαλης αναγκάζεται να την συλλάβει. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και όλοι σοκάρονται. Από εκεί και πέρα ξεκινά ο αγώνας της οικογένειας Σταμίρη στις δικαστικές αίθουσες.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες από τις συγκεκριμένες σκηνές και κάποιοι από τους συντελεστές μοιράστηκαν με τους φίλους τους στα social media ορισμένα στιγμιότυπα. Όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες, η Ασημίνα και η Δρόσω ανησυχούν για το μέλλον της αδελφής τους και βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ μπαίνουν και νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην υπόθεση.

Ο Δημήτρης Μαζιώτης θα υποδυθεί έναν δικηγόρο, ο Νικόλας Πολίτης θα έχει τον ρόλο ενός αστυνομικού, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα είναι ο εισαγγελέας, ο Συμεών Τσακίρης θα εμπλακεί ενεργά στην δίκη και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα έχει άμεση επαφή με την Ελένη Σταμίρη. Οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο…

 

Πηγή: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει