Ενημέρωση με ένα κλικ

Παραμονή του Άκη Πετρετζίκη στον Alpha

«Χάρη στον Άκη Πετρετζίκη αγαπήσαμε τη μαγειρική και μάθαμε ότι «εάν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή»

Με ανακοίνωση του, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, γνωστοποιεί την ανανέωση συνεργασίας του με τον τηλεμάγειρα Άκη Πετρετζίκη.

Μέσα από το δελτίο Τύπου του Alpha, αποκαλύπτεται πως ο Άκης Πετρετζίκης θα εμφανίζεται και τη νέα σεζόν στο κανάλι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα κρατήσει και την απογευματινή εκπομπή μαγερικής, Kitchen Lab, αλλά και τα γαστρονομικά ταξίδια τα οποία παρουσίασε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τίτλο «Akis Food Tour».

Από την πλευρά του ο Άκης Πετρετζίκης, καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε, ότι ο λόγος για ενασχόλησης του με τη διαδικτυακή κουζίνα και εγκατάλειψης των εστιατορίων, ήταν μια λάθος συνταγή την οποία έδωσε στο Πρωινό του Mega.

Η ανακοίνωση του Alpha για τον Άκη Πετρετζίκη αναφέρει:

«Χάρη στον Άκη Πετρετζίκη αγαπήσαμε τη μαγειρική και μάθαμε ότι «εάν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή!

Ο αγαπημένος σεφ παραμένει στην οικογένεια του Alphaκαι την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πιο επιτυχημένη συνταγή είναι αυτή που αντέχει στον χρόνο.

Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε με τον Άκη τις υπέροχες και πρωτότυπες συνταγές του!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει