Νικολέττα Καρρά: «Δεν κινήθηκα νομικά για προσβλητικά σχόλια, γιατί αυτό επιδιώκουν»
Η ηθοποιός μιλά για τη στάση της απέναντι στην κριτική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται τα κακόβουλα σχόλια.
Η Νικολέττα Καρρά, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά “Μια γυναίκα” που προβάλλεται στον Alpha, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα, τονίζοντας πώς διαχειρίζεται τα σχόλια που δέχεται από το κοινό.
Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, όταν βρίσκεται στο σπίτι και διαθέτει ελεύθερο χρόνο, παρακολουθεί τις αναρτήσεις στο X. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι, αν και δεν επηρεάζεται από τα σχόλια, επιλέγει να λαμβάνει υπ’ όψιν της όσα είναι καλοπροαίρετα και αφορούν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, όπως τη σκηνοθεσία ή τη φωτογραφία μιας παραγωγής. Αντίθετα, για τα κακεντρεχή σχόλια που στοχεύουν προσωπικά την ίδια ή άλλους, επιλέγει να κρατά αποστάσεις.
Ερωτηθείσα σχετικά με το αν έχει φτάσει ποτέ στο σημείο να εξετάσει το ενδεχόμενο νομικών ενεργειών για όσα γράφονται για εκείνη, η Νικολέττα Καρρά απάντησε αρνητικά. Παρόλο που έχει διαβάσει δημοσιεύματα που την ενόχλησαν έντονα, εξηγεί πως προτιμά να μην εμπλέκεται νομικά, καθώς θεωρεί ότι οι άνθρωποι που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες επιδιώκουν ακριβώς την προσοχή και την αντίδραση του στόχου τους.