Ενημέρωση με ένα κλικ

OPEN: Ξεκινάει ενημερωτική εκπομπή πριν το δελτίο ειδήσεων

Οι παρουσιαστές του «Open Ελλάδα» θα είναι το γνωστό και αγαπημένο δίδυμο των Καραμέρου - Χαριτάτου!

Νέες εκπομπές έρχονται στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού του «Open» το δεύτερο μισό της σεζόν και σε αυτές σύμφωνα με πληροφορίες θα προστεθεί και μια ενημερωτική εκπομπή πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η εκπομπή προστίθεται στο πρόγραμμα του «Open» με στόχο την ενημέρωση του κοινού, την ενίσχυση των ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, αλλά και παράλληλα στην περαιτέρω προώθηση του κεντρικού δελτίου με την Νίκη Λυμπεράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενημερωτική εκπομπή θα ονομάζεται «Open Ελλάδα» και θα έχει διάρκεια μιας ώρας και 30 λεπτών, αφού θα ξεκινάει στις 18:00 και θα δίνει τη σκυτάλη στις Ειδήσεις στις 19:30.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα συνεχίσει να έχει διάρκεια μιας ώρας και θα μεταδίδεται από τις 19:30 μέχρι τις 20:30.

Οι παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής θα είναι το γνωστό και αγαπημένο δίδυμο των Καραμέρου – Χαριτάτου, που ξανασμίγουν ενημερωτικά μετά από χρόνια!

Την παρουσίαση του «Open Ελλάδα» θα έχει ο Σπύρος Χαριτάτος, ενώ ο Γιώργος Καραμέρος θα έχει ρόλο σχολιαστή στην ενημερωτική εκπομπή που αναμένεται να σπάσει τα νούμερα της τηλεθέασης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει