Ενημέρωση με ένα κλικ

ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Νέα Σελίδα»

Το Δ.Σ. καλεί σε συνέλευση τους εργαζομένους της εφημερίδας την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Άκαρπη απέβη η σημερινή συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, με τον Η. Λιβάνη για τη «Νέα Σελίδα» και τις προθέσεις του έναντι των οφειλομένων στους δημοσιογράφους της εφημερίδας που έκλεισε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, χωρίς καμία διευκρίνιση για τις προθέσεις της έναντι των συναδέλφων μας δημοσιογράφων.

Στη σημερινή συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με την ιδιοκτησία της εφημερίδας, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών και την αποζημίωση των εργαζομένων με τον εκδότη κ. Ηλία Λιβάνη.

Δυστυχώς, όμως, η συζήτηση απέβη άκαρπη καθώς ο κ. Λιβάνης δεν δεσμεύθηκε για τις οφειλές στους εργαζόμενους και την καταβολή των αποζημιώσεων.

Το Δ.Σ. καλεί σε συνέλευση τους εργαζομένους της εφημ. «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ», 3ος όροφος), στις 13.00, προκειμένου να συντονίσουμε τις δράσεις για τη διεκδίκηση των οφειλομένων στους συναδέλφους μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει