Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef 4: Έξαλλη η Κατερίνα – «Ηλίθιοι! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη»

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 οι παίκτες μαγείρεψαν και νικητής του Mystery box αναδείχθηκε ο Σταύρος. Όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν ξανά στο τεστ δημιουργικότητας.

Τότε, ο Ηλίας άρχισε να κάνει κάποια σχόλια για την Κατερίνα και τον Ηρακλή και να πετάει διάφορα υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας, ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλούσε με την Κατερίνα για την κάρτα ασυλίας, την οποία η ίδια είχε δώσει για να “σώσει” τον Διονύση.

Τότε ο συμπαίκτης της, ο Ηλίας, «πετάχτηκε» στη συζήτηση και είπε, γελώντας: «Της πήρε τα μυαλά ο γέρος, πάει, ερωτεύτηκε! Τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, στο γέρο πήγες; Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας γέρος άνθρωπος; Μια φορά την εβδομάδα, τι να την κάνω;».

«Γενικώς, ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα! Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο», δήλωσε η Κατερίνα στην κάμερα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More