Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef 4: Οι τελευταίοι επτά διαγωνιζόμενοι που πήραν ποδιά (pics)

Με ακόμα επτά διαγωνιζόμενους, που πήραν το βράδυ της Τρίτης τις τελευταίες ποδιές, αλλά και με μία μεγάλη ανατροπή, έκλεισε η 24άδα του MasterChef 4.

Η τελευταία ημέρα του bootcamp ήταν… ανδρική υπόθεση, καθώς μία θέση στην 24άδα εξασφάλισαν οι Σταύρος, Ηλίας, Ιωάννης, Σταύρος, Θεοχάρης, Γιώργος και Ηλίας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν πάρει ποδιά ακόμα 17 διαγωνιζόμενοι, οκτώ την πρώτη ημέρα και εννέα τη δεύτερη, κι έτσι συμπληρώθηκε η ομάδα που θα έμπαινε στο σπίτι του MasterChef  ή τουλάχιστον… έτσι νόμιζαν.

Διότι όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, το ότι πήραν ποδιά δεν σημαίνει ότι εξασφάλισαν και μία θέση στο σπίτι. «Να πούμε βέβαια ότι όλοι όσοι πήραν ποδιά δεν θα μπούνε και στο σπίτι; Σωστά;» είπε χθες. «Τους περιμένει καλή έκπληξη» συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Δεν θα μπουν όλοι αλλά θα έχει κι αυτό μεγάλο ενδιαφέρον» συνέχισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, οι διαγωνιζόμενοι νομίζουν πως μπορούν να απολαύσουν την είσοδό τους στο σπίτι αλλά τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη καθώς μεσολαβεί κι άλλη δοκιμασία, από την οποία θα προκύψει η σύνθεση του σπιτιού. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ανταποκριθούν στο δύσκολο «follow the chef», δοκιμασία στην οποία πρέπει να ακολουθούν βήμα βήμα όσα κάνουν οι σεφ στην προετοιμασία κάποιου πιάτου, με σκοπό να έχουν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το trailer

Οι τελευταίοι επτά διαγωνιζόμενοι που πήραν ποδιά είναι οι:

Σταύρος
Ηλίας
Ιωάννης
Σταύρος
Θεοχάρης
Γιώργος
Ηλίας

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει