Ενημέρωση με ένα κλικ

Σωτήρης Κοντιζάς: «Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν Μάθτερ Θεφ»

Τα παιδιά του γνωστού σεφ... εισέβαλαν στο πλατό του MasterChef

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο αγαπημένος παρουσιαστής και σεφ, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και των πολλών ωρών που αναγκάζεται να περάσει στο πλατό του MasterChef 4 για τις ανάγκες των γυρισμάτων, λείπει πολλές ώρες από το σπίτι του

«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό λένε… πάει το βουνό στον Μωάμεθ» και κάπως έτσι η μικρή Αριάννα-Τσιχίρο και ο μπόμπιρας της οικογένειας αποφάσισαν να κάνουν μια έκπληξη στον διάσημο μπαμπά τους και βρέθηκαν στο πλατό του MasterChef 4.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το παιχνίδι MasterChef, όπου τον απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή, και κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Εκτός όμως από επιτυχημένος σεφ είναι και ένας τρυφερός μπαμπάς, καθώς έχει δύο παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

«Όταν δεν πας σπίτι, το σπίτι έρχεται σε σένα. Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν, Μάθτερ Θεφ», έγραψε με χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία με τα παιδιά του να τρέχουν στα παρασκήνια του ριάλιτι μαγειρικής.

Κοντιζάς

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει