Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Οι ευθείες απειλές για τη ζωή μου δεν είναι αρνητικά σχόλια»

Ο γνωστός κωμικός μιλά για τις ακραίες επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την απόφασή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Μια αποκαλυπτική συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στην κριτική και την κακόβουλη επίθεση είχε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο δημοφιλής κωμικός αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, αλλά και στη στάση του απέναντι στα υβριστικά μηνύματα που δέχεται διαδικτυακά.

Περιγράφοντας τις στιγμές αμηχανίας με θαυμάστριες ενώ βρίσκεται με τη σύντροφό του, Εύα Καρύδη, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν δίστασε να μοιραστεί παράξενα περιστατικά. Ωστόσο, η συζήτηση πήρε πιο σοβαρή τροπή όταν η αναφορά στράφηκε στα σχόλια που λαμβάνει στα social media. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως μηνύματα όπως «ψόφα» δεν αποτελούν κριτική, αλλά συνιστούν ευθείες απειλές.

«Όσο και να νομίζουμε ότι “εντάξει μωρέ”, αυτό το “έλα μωρέ” μας έφαγε», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι η νομική οδός είναι πλέον αναγκαία. Σύμφωνα με τον κωμικό, η κίνηση που έκανε καταθέτοντας αγωγή σε βάρος χρήστη του Facebook λειτούργησε αποτρεπτικά, αν και το φαινόμενο των κακόβουλων σχολίων, κυρίως από γυναίκες προς άλλες γυναίκες, παραμένει έντονο. Όπως κατέληξε, η απόφασή του να κινηθεί νομικά δεν στοχεύει στον ρόλο του εκπροσώπου, αλλά στην προσωπική του προστασία από τον δηλητηριώδη λόγο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com