Ενημέρωση με ένα κλικ

Χρυσοχοΐδης: Απαγορεύονται και εντός Αττικής οι μετακινήσεις το Πάσχα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγη ώρα μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, επεσήμανε ότι «είναι ώρα να υπακούσουν και οι ελάχιστοι απείθαρχοι που χαλάνε και τη συνολική εικόνα».

Όπως ανέφερε οι παραβάσεις στις εθνικές οδούς είναι απειροελάχιστες, καθώς υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στα διόδια, αλλά προειδοποίησε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν εντός της Αττικής την Κυριακή του Πάσχα να μην το διανοηθούν και ότι θα υπάρχουν αστυνομικά μέτρα και τη συγκεκριμένη ημέρα.

«Το όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο και να πάμε σε μια νέα εποχή πιστεύω ότι θα το δούμε το Πάσχα» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε επισημάνει ότι φέτος το Πάσχα θα πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι με τους ανθρώπους που ζούμε μαζί καθώς δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια φίλων και συγγενών.

Παράλληλα, την απαγόρευση μετακίνησης «σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση, ή την Κυριακή του Πάσχα», είχε ανακοινώσει νωρίτερα το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση, ή την Κυριακή του Πάσχα, για να γιορτάσουμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει